Een gebruiksvriendelijke en aansprekende website?
Jacks Design helpt je van concept tot optimalisatie.

Hiermee kan ik jou helpen

UX/UI design

UX/UI Design

Als gepassioneerde UX/UI designer zet ik mij in voor het transformeren van jouw website, app of software. Met diepgaand onderzoek naar jouw doelgroep en gebruikers gaan we samen op zoek naar de meest effectieve oplossing voor de eindgebruiker.

Mijn voornaamste doel? Het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid en de visuele aantrekkingskracht van jouw product. Klaar om jouw digitale ervaring te optimaliseren?

Website ontwikkeling

Websites

Wil je een goed presterende website of webshop?

Van standaard Wordpress-thema's tot op maat gemaakte websites, de keuzes zijn eindeloos. Door mijn expertise in te zetten, ontvang je deskundig advies op maat dat aansluit op jouw specifieke wensen. Ik kan het complete project voor je realiseren of specifieke onderdelen oppakken.

Laat mij je helpen om jouw online aanwezigheid te optimaliseren. Ontdek de mogelijkheden vandaag nog

Website optimalisatie

Website optimalisatie

Boost jouw online zichtbaarheid met effectieve website-optimalisatie!

Een goede vindbaarheid op Google is cruciaal voor online succes. Ik bied een uitgebreide analyse en evaluatie van jouw website. Gebaseerd op deze inzichten verstrek ik deskundig advies en concrete verbeteringsvoorstellen.

Laat jouw website optimaal presteren! Kies voor mijn optimalisatiediensten of ga zelf aan de slag met mijn advies. Samen tillen we jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau. Ontdek nu de kracht van geoptimaliseerde websites!

Waar kan ik jou en je bedrijf nog meer mee helpen

  • UX/UI Advies

  • UX UI optimalisatie

  • Website onderhoud

  • SEO optimalisatie

  • Logo en huisstijl ontwerp

Werk

KRIS webapplicatie

KRIS

UX Design | UI Design | front-end

Care Delta webshop

Care Delta

UI Design | UX Design

Hosenhym Bier

Hosenhym Bier

UI Design | Graphic Design | WordPress

SMART webapplicatie

SMART

Concept | UX Design | UI Design

Service Apotheek

Service Apotheek

UX Design | UI Design | Front-end

Over Jacks Design

Hallo, ik ben Jack Vermeulen en als freelance UX/UI-designer werk ik onder de naam Jacks Design. Mijn focus ligt op het optimaliseren, ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van websites. Daarnaast ontwerp ik voor diverse digitale en drukwerk producten, zoals websites, webshops en apps.

Ik lever ontwerpen en oplossingen die jouw digitale product niet alleen aantrekkelijker, maar ook gebruiksvriendelijker maken. Ik doe dit op een persoonlijke, toegankelijke, sociale, open en begrijpelijke manier.

Gedurende mijn loopbaan heb ik me gespecialiseerd in UX & UI design. Dankzij mijn technische kennis en werkervaring kan ik je tevens ondersteunen bij de ontwikkeling van websites en webapplicaties.

In het verleden heb ik diverse projecten uitgevoerd voor organisaties als Athlon Car lease, Service Apotheek, DA, VVV Nederland en Eiffel, naast andere bedrijven, verenigingen en stichtingen, van groot tot klein. Ik heb diverse rollen vervuld, variërend van UX/UI-designer, front-end developer tot product owner.

Je kunt me onder andere benaderen voor freelance projecten op project- en interim-basis. Voor samenwerkingen met andere zzp'ers sta ik ook open, dus ben je bijvoorbeeld tekstschrijver, SEO specialist of webdeveloper je kunt me altijd benaderen om samen te bekijken waar we elkaar kunnen aanvullen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem contact met mij op via het contactformulier of bel me op 06−10373482.